Υπηρεσίες ΤΑΞΙ

Η ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΣΑΣ

Οι οδηγοί της "Korinthos Taxi Transfers" εκτελούν τοπικές μεταφορές, μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο, υπηρεσίες τουριστικού ταξί με την ώρα, αστικές και υπεραστικές μεταφορές, 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα, 364 ημέρες τον χρόνο. Οι λύσεις που προσφέρουμε στις μεταφορές είναι η τέλεια επιλογή για την κάλυψη των αναγκών σας για μια βόλτα στην πόλη, για τις εκδρομές σας, για τη μεταφορά των αποσκευών ή την δική σας ασφαλή μεταφορά ή των πελατών σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΑΣΤΙΑΚΟ

Κάντε μια κράτηση για μεταφορά απο τον Προαστιακό σταθμό της Κορίνθου για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ προορισμό και το αντίστροφο. Το κόστος της διαδρομής, θα το γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε τη κράτηση ωστε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε κρυφές χρεώσεις. Η κράτηση πρέπει να γίνει 12 ωρες πριν ταξιδέψετε. Για να αναγνωρίσετε το ταξί που θα σας περιμένει στην έξοδό σας απο τον προαστιακό σταθμό, ο οδηγός μας θα κρατάει μια καρτέλα με το λογότυπό μας και το όνοματεπώνυμό σας.

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

Η "Korinthos Taxi Transfers" αναλαμβάνει την μεταφορά σας απο το Διεθνές αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος στη πόλη της Κορίνθου και το αντίστροφο. Το κόστος της διαδρομής, θα το γνωρίζετε πριν ολοκληρώσετε τη κράτηση ωστε να προγραμματίσετε τα οικονομικά σας και να αποφύγετε κρυφές χρεώσεις. Η κράτηση πρέπει να γίνει 12 ωρες πριν ταξιδέψετε, και πρέπει απαραίτητα να μας ενημερώσετε για τον αριθμό της πτήσης σας και την ωρα άφιξης. Για να μας αναγνωρίσετε, ο οδηγός μας θα σας περιμένει στην αίθουσα αναμονής και θα κρατάει μια καρτέλα με το λογότυπό μας και το όνοματεπώνυμό σας.


Εκτίμηση κόστους διαδρομής - παραγγελία online

Παρακαλούμε συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε σύντομα μαζί σας.